Het doel van The Green Web Foundation is om het duidelijk te maken aan gebruikers en consumenten van webpagina's wat voor energie er wordt gebruikt op de pagina die zij bezoeken.

Wij als Lydians proberen onze best om meer duurzamer te zijn, en een hosting kiezen die op duurzame energie werkt is toch een goed begin? Dus deze Badge of Honor die wij krijgen van The Green Web Foundation maakt ons zeer blij!

Meer informatie over The Green Web Foundation is te vinden als je op de link klikt, en als je op het plaatje rechts klikt ga je direct naar het resultaat voor onze website.

Webwinkelkeur is gestart in 2010 om een betaalbaar keurmerk voor kleine ondernemers te bieden die geen eigen juridische afdeling hebben. Webwinkelkeur bied ondersteuning aan webshops op het gebied van juridische controle van de webwinkel en goede klantbeoordelings software. De juridische controle is zeer diep en houd ook de EU wetten in. Daardoor weten onze gebruikers zeker dat wij een verantwoordelijke en betrouwbare webshop zijn

Je kan de volgende link volgen om onze keurmerk te zien en meer informatie te vinden over webwinkelkeur

Onze website, en daarmee dus ook jou data is beveiligd door middel van Sitelock. Sitelock is een wereldwijde leider op het gebied van website veiligheid. Zij beschermen meer dan 12 miljoen websites en zijn een van de grootste cyber veiligheid bedrijven.

Meer informatie over de beveiliging van onze site is te vinden als je op de link klikt