Over Lydians

Hoi, welkom op mijn site.

Ik ben Lidya en ik ben begonnen met mijn kleine bedrijfje met maar één ding in mijn gedachten; Natuurlijke en heerlijk ruikende geurkaarsen maken.

Ik probeer telkens weer mijn best om de beste geurkaarsen en geursprays te produceren, en hiervoor doe ik alles wat ik kan zoals informatie verzamelen en veel tests met mijn producten.

Ik deel de informatie die ik gevonden heb. Daarom kan je overal op deze hele website informatie vinden over van alles en nog wat, bijvoorbeeld de soorten was etc. Ik heb al deze informatie goed gecontroleerd voordat ze op deze site zijn geplaatst.

De tests, nou ja ik denk als je de kaarsen eenmaal hebt geprobeerd je wel zal begrijpen dat ik voor elke kaars continu tests blijf uitvoeren. Wij gebruiken thuis het woordje "testing" tegenwoordig als een code woord voor "ik heb zin om een kaars aan te steken".

Als de informatie die ik hier aanbied niet genoeg is, en als er nog steeds vragen zijn, neem dan gerust contact op met ons via info@lydians.nl of ga naar onze contact pagina